Seafood

De wateren van Ibiza bieden de mensen zee bodems vol met heerlijke vis en zeevruchten. Langs de kust zijn vele visrestaurants te vinden, die veel mensen aantrekken. Wij suggereren deze 3 restaurants met heerlijke seafood, waar je je vingers bij aflikt. Bekijk ze hier!

Ses Boques

Een rustiek en authentiek restaurant gelegen aan het strand aan de zuidkust. In de buurt van het stadje Es Jubels vind je een intieme baai, waar vers eten wordt geserveerd. De verse zeevruchten, salads en paella worden gemaakt volgens 40 jaar oude recepten van de familie Ses Boques. Voor diegenen die de menigte willen ontvluchten en willen genieten van een eenvoudige, traditionele gastronomie omringd door ongerepte natuur, is restaurant Ses Boques een aangename verrassing.

Ga voor meer informatie naar: SesBoques.com.

Ses Boques
Bron: Ses Boques
Ses Boques Seafood
Bron: Ses Boques

Es Torrent

Een beach club met uitstekende visgerechten, gelegen aan de prachtige baai van Porring. Je kunt hier direct aan het strand dineren. Terwijl je met je tenen in het zand zit, geniet je van traditionele schotels van ‘Bullit de Peix’, zwarte rijst met inktvisinkt en kreeftenstoofpot.

Ga voor meer informatie naar: EsTorrent.net

Es Torrent Restaurant
Bron: Es Torrent
Es Torrent Seafood
Bron: Es Torrent

La Escollera

Op het strand van Es Cavallet vind je restaurant La Escollera met hoogwaardige, verse en lokale gerechten op het menu. Het restaurant serveert authentieke Spaanse en mediterraanse gerechten, waaronder zeevruchten, vlees en een heerlijke selectie voor vegetariërs en veganisten. De  specialiteiten zijn paella, John Dory geserveerd met Ibicenco-stijl aardappelen en oven gebakken zeebaars in een korst van grof zeezout rechtstreeks uit de zoutvlakten.

Ga voor meer informatie naar: LaEscolleraIbiza.com

La Escollera Ibiza
Bron: La Escollera
Bron: La Escollera
Bron: La Escollera