Ken je dat… hoeveel nieuwe clubs, restaurants of barretjes er ook bijkomen, je blijft daarnaast altijd je vaste adresjes houden waar je telkens weer terugkeert. Om te genieten van de heerlijkste gerechten of een goed glas wijn of champagne met een spectaculair zicht op zee en strand. Maya Beach Club is voor ons zo’n plek! En daar vertellen we je dan ook graag wat meer over, helemaal nu ze het nieuwe seizoen starten met heel wat nieuwtjes… Hoog tijd om dus weer eens een kijkje te gaan nemen, bij de Beach Club én bij de nieuwste aanwinst binnen de Maya-formule.

Het eerste dat je opvalt als je dit zomerseizoen een stap over de drempel’ bij Maya Beach Club zet, is de nieuwe styling. “Doordat we de king size strandbedden op strandniveau hebben geplaatst, krijgen onze gasten het unieke gevoel direct in contact te staan met de natuur en het strand”, aldus eigenaar Lorenzo Disita. En er is nog meer nieuws. “We hebben ons aanbod uitgebreid met een wellness gedeelte waar onze gasten kunnen genieten van een heerlijke massage en wellnessbehandelingen.”

Echt Italiaans
Ook op culinair gebied breidt Maya dit seizoen uit. “Zo staat er voortaan ook pizza op onze menukaart, gemaakt met echte Italiaanse kennis, kunde en ingrediënten.” Maar ook het mediterraanse menu is vernieuwd, net als het sushi-aanbod. “Op dit gebied zijn wij nog altijd een van de besten op het hele eiland.” En natuurlijk hoort bij al dit lekkers ook nog een goed glas wijn of champagne. “Kom zelf eens proeven van ons uitgebreide internationale assortiment.”

Maya Beach Club

Maya Harbour Wine Restaurant & Shop
Lorenzo bewaart het grootste nieuws tot het laatst als hij ons enthousiast begint te vertellen over de nieuwste aanwinst van Maya: Maya Harbour Wine Restaurant & Shop. “Ben je op zoek naar gastronomische gerechten begeleid door ‘smaakversterkende’ wijnen van over de hele wereld, dan is dit zeker de nieuwe ‘place to be’.” Gasten kunnen hier kiezen uit drie, vijf of zeven gangen met daarnaast een aanbod van maar liefst meer dan tachtig wijnmerken. “En je hoeft echt niet meteen een hele fles te bestellen. Dankzij de ‘Coravin technology’ kunnen wij een glas wijn inschenken zonder dat we de fles daadwerkelijk hoeven te openen. Dus zónder kwaliteitsverlies!” En dit alles tegen betaalbare prijzen in een desondanks zeer exclusieve setting.

Een hoop nieuws dus bij Maya. Lorenzo is enthousiast, zijn gasten zijn enthousiast en wij zeker ook. Vraag ons naar onze aanraders voor tijdens je verblijf op Ibiza en we zullen deze twee zaken dan ook zonder twijfel noemen… Ga het zelf eens ervaren!