Project Social, een hippe bar en restaurant vlakbij de haven van Santa Eulària. Broer en zus James en Kate Parfitt, bekend van hun bar ‘Lost Society’ in London, openden Project Social in mei 2016 op Ibiza. Het restaurant is ingericht in een ‘industrial chic’ sfeertje met eigenzinnige kunstobjecten; dit geeft een ontspannen sfeer. Project Social serveert kwalitatieve street food, burgers, cocktails en ambachtelijk bier.

Project Social brengt het beste van Amerikaanse gerechten met een Londense draai naar Ibiza. Op het menu staan voldoende vegetarische en veganistische opties; het grootste deel van het menu is zelfs glutenvrij. Burgers zijn helemaal hun ding, maar ze hebben ook geroosterde kip, heerlijke biefstuk, ‘slow cooked pork’, salades, calamares, banaanpannenkoeken en nog veel meer. Al het vlees komt van lokale eco-slagers en de meeste van hun groentes worden op het eiland verbouwd. Het menu wordt aan het seizoen aangepast. Naast heerlijke street food is er een zeer uitgebreide drankenkaart met onder andere méér dan 36 verschillende soorten bier, cocktails, biologische wijnen, lokale ambachtelijke koffie en huisgemaakte frisdranken.

Bron: projectsocial.co

Ze zijn het hele jaar geopend, in de winter van 12:00u tot middernacht en in de zomer van 10:00u tot 01:00u. In de zomer wordt ook ontbijt geserveerd en kun je genieten op het prachtige terras.

Meer info: projectsocial.co