We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Ibiza heeft alles wat je je maar kunt wensen. Wat je ook wilt doen, waar je ook zin in hebt! Toch even geen idee hoe je je dag in wilt vullen? Misschien heb je dan wat aan een van de vele tips die we telkens weer in Ibiza Magazine geven. Zo brachten we dit keer een bezoekje aan de Open Spa van Gran Hotel. Een ervaring die met één woord valt te omschrijven: heerlijk! Mocht je dus inderdaad een dagje niet weten wat te doen, dan is dit een aanrader…

‘RELAX TOT DE MAX’

Een bezoekje aan deze Spa voelt alsof je jezelf onderdompelt in een wereld vol sensaties. Een wereld vol zwembaden, sauna’s, chill out area’s, hammams, gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages en beautybehandelingen. Kortom, een wereld waar je niets anders kunt dan genieten. En dat komt goed uit, want iets anders waren we hier eigenlijk ook niet van plan.

Complete wellnesservaring
De maar liefst 1.300 m2 is verdeeld in vier zones: Open Experience, Open Aqua, Open Fitness en Open Beauty. Los van elkaar al heerlijk, maar in combinatie is de ervaring pas echt compleet. Je kunt je hier dus een hele dag onderdompelen in een wellnesservaring zonder dat het gaat vervelen. Het gevoel van luxe is hier al haast niet te omschrijven, maar we laten ons vertellen dat het zelfs nog luxer kan: de Open Spa experience kan zelfs naar je eigen suite in het Gran Hotel worden verplaatst, mocht je de deur niet uit willen en volledige privacy willen hebben.

Eindeloos aanbod
Wij hielden het dit keer ‘gewoon’ bij de Spa zelf en lieten ons volledige in de watten leggen. Het aanbod aan behandelingen is eindeloos: manicure, pedicure, make-up, een knipbeurt, een lichaamsbehandeling met 24 karaats goud, spa rituelen speciaal afgestemd op hem of haar – dus ook mannen zijn hier meer dan welkom – een verjongende gezichtsbehandeling, een keur aan massages en zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opnoemen van behandelingen. Combineer dit met een duik in het zwembad, een heerlijk moment van ontspanning in het bubbelbad of misschien wel een verfrissende opkikker in het dompelbad. En zin om even actief bezig te zijn en te sporten? Ook dat kan. Want als je er dan toch bent, kun je het er maar beter van nemen!

De innerlijke mens
Nog een laatste tip wat je wellnessdagje betreft: zonder een heerlijke maaltijd is de dag natuurlijk niet compleet. Gelukkig biedt Gran Hotel Ibiza met het Pool Restaurant en La Gaia zowel voor de lunch als het diner ook genoeg mogelijkheden om ook je innerlijke mens even optimaal te verwennen. Enjoy!