ibiza magazine proefslapen

Proefslapers gezocht: kom proefslapen in nieuw hotel op Ibiza! Voor een nieuw hotel op Ibiza organiseert Corendon in het weekend van 10 tot en met 12 juni a.s. een proefslaapweekend om het hotel en de faciliteiten te testen voordat het hotel eind juni de deuren opent. Er is plaats voor 100 proefslapers. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden tot 29 mei a.s. Op 1 juni worden de prijswinnaars bekendgemaakt. Deelname is gratis.

Programma testweekend
De proefslapers vertrekken op vrijdagmiddag 10 juni met een speciaal gecharterd Corendon toestel richting Ibiza en verblijven 3 dagen en 2 nachten in het hotel. Ze hebben dus alle gelegenheid het hotel en de faciliteiten aan een grondige inspectie te onderwerpen, onder andere met een treasurehunt die Corendon op zaterdag organiseert. Naast het testen is er uiteraard ook gelegenheid om wat van het prachtige en populaire vakantie-eiland te zien. Op de zaterdagavond staat bovendien het grand openingsfeest gepland met optredens van onder andere verschillende DJ’s en cabaretier Najib Amhali. Zondag is er alle ruimte om uit te slapen en te relaxen en zo het ultieme Ibiza gevoel te beleven. Zondagavond worden alle proefslapers weer naar Schiphol teruggevlogen.

ibiza magazine proefslapen

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is in een weekend proefslapen op Ibiza kan zich tot 29 mei a.s. aanmelden via www.corendon.nl/proefslapen. Op 1 juni a.s. worden de winnaars bekendgemaakt. Deelname is gratis.

Het Stella Maris hotel
Het Stella Maris hotel is gebouwd in 1970 en was een van de eerste resorthotels op Ibiza. Het bestaat uit een aantal verschillende gebouwen in een prachtige tuin van ruim 60.000 m2. Het hotel is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd zodat het voldoet aan de eisen die Corendon aan haar eigen Marble hotels stelt. Het hotel beschikt straks over 295 moderne en comfortabele kamers in Ibiza stijl. Het heeft 2 zwembaden en een apart kinderbad. Er zijn verschillende à-la-carterestaurants en bars en voor de kinderen zijn er verscheidene activiteiten zoals een speeltuin en een fun&game room. In juli en augustus worden er speciale kinderkooklessen georganiseerd. Het Marble Stella Maris hotel is onderdeel van de eigen Corendon keten Marble Hotels & Resorts. Naast het hotel op Ibiza opent Corendon in juni een tweede Marble hotel in Spanje: het Marble Andalucia, een 5-sterrenresort aan de Costa de la Luz in Zuid-Spanje.