Ibiza

Ses Savines

Traditionele villa, gelegen op een heuvel in de buurt van Cala Tarida, met 3 slaapkamers, 2 badkamers, privé zwembad, tuin, terras, barbecue, prachtig uitzicht en 5 minuten rijden naar Cali Moli en de stranden van Cala Tarida. Dit landhuis ligt op een stuk grond van 11.0000 vierkante meter en biedt 180 vierkante meter ruimte op één verdieping. Deze villa kan geboekt worden voor maximaal 6 personen, vanaf € 245,- per nacht.

Meer informatie over Ses Savines? Klik hier!

Villa 603

Prachtige villa in Cala Codolar, met 3 slaapkamers en 1 badkamer, parking, privé zwembad, privé tennisbaan, barbecue, geweldig uitzicht op zee en dicht bij het strand. Dit huis is comfortabel en ideaal voor een groot gezin of een groep vrienden. Deze villa is te huren vanaf € 205,- per nacht en er kunnen maximaal 6 personen in. 

Meer informatie over Villa 603? Klik hier!

Villa 326

Dit mooie traditionele Ibiza-huis, gelegen op slechts 10 km van Ibiza-stad, met 3 slaapkamers en 2 badkamers, privé zwembad, barbecue en prachtig uitzicht op de bergen. Deze villa is gelegen op een stuk grond van 15.000 vierkante meter, dichtbij het dorpje Santa Gertrudis, een van de populairste ontmoetingsplekken van het eiland. Dankzij de gunstige ligging is het ideaal voor wie op zoek is naar rust en privacy. Dit huis is te huren vanaf € 210,- per nacht voor maximaal 6 personen. 

Meer informatie over Villa 326? Klik hier!