Zonnebril op het strand

De lente is begonnen in Nederland.. Iedereen kijkt weer uit naar de volgende vakantie. Dit is het juiste moment om koopjes op het internet te vinden. Als je nog niet begonnen bent met reisplannen voor Ibiza, dan zijn hier de redenen waarom je vandaag moet beginnen met het plannen van je reis.

Ibiza-seizoen

Het Ibiza-seizoen begint al over een aantal weken; het duurt niet lang voordat de zomer in volle gang is. Deze aftelperiode is bijzonder opwindend omdat alle clubs en partijen hun seizoensmededelingen steeds verder opvoeren. 

Club deals

De aanloopperiode naar het seizoen toe heeft meestal de beste prijzen voor vakantie. Nu clubs en partymerken de feestkalender beginnen te vullen, geven ze vaak early-bird tickets vrij. Dit is de beste manier om geld te besparen voordat je naar Ibiza gaat. Aangezien de gemiddelde clubticket € 30 tot € 50 kost, kan er gemakkelijk tot € 20 worden bespaard door een early-bird optie te nemen. Wacht niet te lang, want deze zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. 

Voorbereiding

Zodra de vlucht en accommodatie zijn geboekt, kan er begonnen worden met aftellen naar het genieten op dit magische eiland. Als je eenmaal weet op welke datum je naar Ibiza vliegt, is het de moeite waard om overuren te maken 😉 Je kunt beginnen met het bekijken van alle plaatsen waar je naartoe kunt gaan terwijl je hier bent. Hier een aantal tips! Als je een beetje een raver bent, check dan de party kalenders om de beste feesten te bezoeken. 

Besparen

Om geld te besparen, ben je altijd beter af met een plan. Als het op een betaaldag aankomt, leg dan alvast een beetje opzij voor je Ibiza-vakantie. Zodra je daar bent, helpt het ook om te weten waar de beste deals te vinden zijn. Wanneer je vroeg boekt, heb je de mogelijkheid om het ideale vakantiepakket te boeken. Vaak zijn bij het naderen van het seizoen populaire hotels volgeboekt, vooral bij speciale gelegenheden zoals openingen. Verdiep je er dus in waar je precies heen wilt en wat je wilt gaan doen.