bn'ers op ibiza

Ibiza is een populaire vakantieplek onder bn’ers. Bekende Nederlanders vieren maar wat graag trouwerijen (zoals Nick Schilder onlangs nog), vakantie of hebben er zelfs een huis, zoals bijvoorbeeld Yolanthe Sneijder Cabau. Lees hier op welke plekken op het eiland je de meeste kans hebt bn’ers te zien.

Destino Pacha Ibiza Resort

Destino Pacha Ibiza Resort is een plek waar je grote kans hebt bn’ers én internationale sterren tegen het lijf te lopen. Het is een luxe resort voor mensen die veel te besteden hebben waarbij je een prachtig uitzicht over het strand hebt. Onder andere Gerard Joling, Gordon en Paris Hilton zijn hier deze zomer gezien.

Ushuaïa

Het Ushuaïa beach hotel is een van de meeste luxe hotels op Ibiza en tevens een van de meest populaire clubs op het eiland. Je kunt er niet alleen feestende bn’ers tegenkomen maar ook top DJ’s die er staan te draaien. Het bijzondere aan de club is dat het buiten bij het zwembad is. Zo’n toffe pool party maak je nergens anders mee! Onder andere Kim Feenstra, Herman den Blijker en Doutzen Kroes zijn hier geregeld gezien.

Restaurant Chezz Gerdi

bn'ers op ibiza

Het chique Chezz Gerdi is een van de beste Italiaanse restaurants op Formentera. Het restaurant is niet goedkoop maar het eten is er verrukkelijk. Marco en Leontien Borsato komen hier graag eten.

Restaurant Ses Boques

Het restaurant Ses Boques is iets betaalbaarder dan Chezz Gerdi, maar krijgt ook zeker de goedkeuring van onder andere Marco Borsato en Herman den Blijker. Het restaurant staat bekend om de heerlijke vis en zeevruchten en de paradijselijk plek van het restaurant. Leuk feitje: Nick Schilder is hier getrouwd.

Het strand van Cala Jondal en Tropicana Ibiza Beach Club

Het strand van Cala Jondal is een prachtig, uitgestrekt strand waar vaak bn’ers te spotten zijn. Het lange strand is gemakkelijk bereikbaar en het zeewater is er kristalhelder. Ook zijn er in de baai vaak boten te vinden. De Tropicana Beach Club ligt aan dit strand, en hier zijn al vele dansende bn’ers gespot.

FOTO’S: ANP, Weekblad Party, Wendy Online