Monique Stam Antwerpen

Op zoek naar een vleugje ‘boho chic’ voor je interieur of kledingkast?

Dan is Monique Stam in Antwerpen the place to be! Eén van de favoriete shops van Besos de Ibiza in haar geliefde stad Antwerpen, waar zij zeer regelmatig even rondneust. Een winkel met een oase aan inspiratie, waar je ogen te kort komt: het is een stukje ‘Ibiza’ in Antwerpen, een boho hide away! 

De naam doet misschien een belletje rinkelen: tot 2009 had deze ondernemende dame 12 kledingwinkels onder haar naam in het Antwerpse, maar die hadden sterk te lijden onder de economische crisis en moesten uiteindelijk sluiten. Ondernemen zit haar echter in het bloed en opgeven was geen optie: na een lange periode van stilte besloot ze in het hart van de stad, op de Oever, tussen de Kloosterstraat en de Hoogstraat, in een uniek historisch pand.

Monique Stam Antwerpen
Foto: Besos de Ibiza

Fashion fades but style is eternal…

Dit keer een ander  concept: niet alleen mode, maar ook interieur en decoratie. Een eclectische mix van vintage en nieuw: meubels, tapijten, sofa’s, stoelen, kaarsen, lampen, planten en nog véél meer! Van bamboe en riet tot goud, marmer, weelderige stoffen, kleurrijke prints en bijzondere materialen. Sommige items zijn uniek (slecht 1 of enkele stuks) en dat geldt: first come, first served. 

Je kan hier niet alleen spullen kopen, maar ook terecht voor totaalinrichting en interieuradvies: Monique en haar team helpen hun klanten hun woning of bepaalde ruimtes in te richten en aan te kleden, van A tot Z. Zo namen ze al diverse horeca-zaken onder handen (zoals bv. Umami en Danieli Zuid) en bieden ze ook home staging aan, waarbij een huis of appartement wordt ‘aangekleed’ voor verkoop. Zo krijgen potentiële kopers een beeld van hoe hun ‘thuis’ er uit zou kunnen zien. 

Monique Stam Antwerpen
Foto: Besos de Ibiza

Er hangt een relaxte sfeer, en je wordt steeds warm onthaald met een grote glimlach, gratis advies en bijna altijd een kopje koffie of glaasje cava. Our kind of shopping!  😉 Het pand zelf is een pareltje op zich, met talloze ‘hoekjes en kantjes’ en een fantastische binnentuin. 

Ga zelf snuisteren in dit unieke, kleurrijke walhalla en je waant je weer even op Ibiza..

Locatie

Oever 21 in Antwerpen. Alle dagen geopend (dus ook op zondag!) van 11u tot 18u. 

Ga voor meer informatie naar: moniquestam.be