Of je nu iets romantisch wil doen met je grote liefde, er een leuke dag van wilt maken met je gezin of heerlijk buiten wilt genieten met wat vrienden… een picknick is altijd een goed idee. Helemaal als verrassing natuurlijk. “Een verrassing die wij tot in de puntjes voor je kunnen verzorgen”, aldus Pascalle Verkerk van Island Weddings Ibiza. Natuurlijk kun je simpelweg zelf wat broodjes smeren en die met een flesje wijn en wellicht nog wat andere lekkernijen in je tas of picknickmand stoppen. Maar als je iets doet, waarom zou je het dan niet meteen helemaal goed doen? “Wat de gelegenheid voor de picknick ook is, in overleg weten wij hiervoor op Ibiza altijd wel een bijzonder plekje of een speciale locatie te regelen. Van een romantische setting op het strand tot een wat luxere setting waarbij een privé-kok ter plekke je picknick verzorgt. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.”

Pallets op het strand met daaromheen wat heerlijke kussens, een picknick op een afgelegen steiger, een romantische setting op het balkon van je eigen (vakantie)huis een picknickkleed met uitzicht op Es Vedra, Pascalle heeft inmiddels heel wat bijzondere wensen voorbij zien komen die ze telkens weer op een mooie manier in weet te vullen. “Bijzonder om bij te mogen dragen aan de invulling van speciale wensen, hoe klein of groot ze ook zijn. Sommige mensen plannen gewoon een picknick via ons omdat ze het leuk vinden, anderen ter inleiding van iets speciaals, zoals bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek op een prachtige plek. Wat de reden voor de picknick ook is, het blijft leuk om eens een keer iets anders te doen dan anders. Picknicken is over het algemeen namelijk niet iets wat je dagelijks doet…”

En natuurlijk, je kunt er nog steeds voor kiezen om zelf je picknick op Ibiza te regelen. Maar hoe makkelijk is het om daarvoor in Nederland al professionele hulp in te schakelen die er voor jou voor zorgt dat het je ter plekke aan niets ontbreekt? Zodat je zelf niets hoeft te doen dan genieten van je picknick en je gezelschap en er een prachtige dag van maken?!