Het Cotton ‘imperium’ op Ibiza blijft maar groeien en groeien… In slechts twee jaar tijd opende de succesformule twee locaties op het eiland en binnenkort kan daar een derde project aan toe worden gevoegd: de Cotton Fitness Club. Eigenlijk opent deze nieuwe fitnessclub in San Antoni pas in mei haar deuren, maar wij namen alvast een kijkje voor je achter de schermen…

Een vernieuwend concept, dat is hoe het Cotton team hun Fitness Club omschrijft. Een club die ‘onderdak’ biedt aan 1.500 m2 indoor fitnessruimte, 1.500 m2 spa, drie zwembaden, 250 luxe zonnebedden, een privé strand van maar liefst 3.000 m2 en daaraan gekoppeld ook nog een outdoor restaurant annex bar. Mogelijkheden genoeg dus om sportief bezig te zijn, maar zeker ook om te ontspannen. “Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fitness, de beste apparatuur en faciliteiten, gecombineerd met prachtig design, optimaal comfort, heerlijk eten en, misschien nog wel het belangrijkste, geweldige mensen, moet de Cotton Fitness Club uitgroeien tot een reisbestemming op zich en misschien wel de beste fitnessclub van Europa”, aldus Christian Marstrander, de man achter de Cotton succesformule.

Sporten en ontspannen
Wil je dus ook tijdens je vakantie aan je sportregime blijven voldoen, dan is het zeker aan te raden om hier eens een kijkje te gaan nemen als je wilt sporten in stijl. Maar ook als je jezelf onder wilt dompelen in de weldadigheid van de spa of beide activiteiten met elkaar wilt combineren: intensief sporten en daarna puur ontspannen. Om hier te kunnen sporten, moet je overigens wel lid worden van de club, maar daar zijn verschillende abonnementsvormen voor mogelijk. Alleen in het hoogseizoen worden er speciale dagpassen verstrekt. De spa is toegankelijk op reservering en de rest staat in principe open voor iedereen, al wordt reserveren ook daarvoor aanbevolen.

Indoor & outdoor
Cotton Fitness Club streeft ernaar om jouw dagelijkse workout te veranderen in een unieke ervaring. Personal trainers en health coaches staan voor je klaar om hieraan bij te dragen en deze ervaring naar een nog hoger niveau te tillen. “Onze leden moeten zich goed, vrij en zorgeloos voelen en dat in een exclusieve omgeving op een prachtige plek aan zee. Een plek waar indoor sporten ook nog eens gecombineerd kan worden met actie in de buitenlucht, op het strand en in het water, en dit altijd onder professionele begeleiding.”

Food 2.0
Een bezoekje aan Cotton Fitness Club is niet alleen een unieke ervaring, maar zeker ook een complete ervaring, mede dankzij het outdoor restaurant waar ze werken met als motto: food 2.0. Vernieuwend, gezond, vers, voedzaam én natuurlijk van de beste kwaliteit. En of je er nu een glas champagne bij wilt of liever een broccoli shake, de bijbehorende bar voorziet in alle wensen.