Aldi Supermarkt Ibiza

Ibiza krijgt zijn eerste ALDI-supermarkt. De internationale supermarktketen opent 5 april haar nieuwe winkel in Figueretes aan de rand van Ibiza-stad. 

Als onderdeel van een uitbreidingsplan op de Balearen  opent ALDI zijn eerste vestiging op Ibiza, waar het tot nu toe acht winkels op Mallorca had. De supermarkt heeft een oppervlakte van 1.200 m2 en 102 parkeerplaats, verder creëert het 22 banen.

Met deze opening heeft het bedrijf 9 supermarkten op de Balearen en meer dan 290 vestigingen in heel Spanje. In de Ibiza-supermarkt kunnen klanten meer dan 2.500 producten vinden met alles wat ze nodig hebben om een volledige aankoop te doen: verse, verpakte, regionale en meer dan 200 biologische producten. Openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.30 uur. De klanten die de supermarkt op de openingsdag bezoeken, kunnen genieten van speciale acties en geschenken, maar ook van een proeverij van producten en recepten die typisch zijn voor de regio en die gemaakt zijn met ALDI-producten.

ALDI is een van de belangrijkste voedsel- en supermarktketens ter wereld. De oorsprong is Duits en het heeft bijna 5.000 winkels verspreid over 9 landen. Het is in 2012 op de Spaanse markt gekomen en heeft momenteel meer dan 290 winkels.

Bron: Ibizavandaag.nl