Ibiza Markt - Hip and Happy Events

Ibiza-markt on tour

Een markt geïnspireerd op de hippie markten van Ibiza. Een hipp(i)e markt waar circa 70 moderne hippies, originele hippie en bohemian producten aanbieden. De markten vinden plaats in culturele steden, op stadsstranden en hippe hotspots en worden ook in combinatie met meerdaagse festivals opgezet.

Aftrap in Helmond

We’re going to Ibiza! Of nee, we halen het zonnige eiland naar Nederland. Op 7 april trapt ‘Ibiza-markt’ on tour af in Helmond. Lekker flower power én boho!

De omgeving van de Cacaofabriek wordt die zondag omgetoverd tot een fijne zomerse markt, helemaal in de stijl van de typische hippiemarkten in Ibiza. Wat je daar van mag verwachten? Een greep uit de toffe items: mode, sieraden, beautyproducten, (woon)accessoires, kunst en vintage. Veel van de producten zijn handgemaakt. “Naast alle kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele fashiontrucks kan de bezoeker ook terecht voor een hapje en drankje in een relaxte setting met zomerse livemuziek”, meldt de organisatie. Klinkt goed!

Wie, wat, waar?

Locatie is dus de Cacaofabriek, van 12.00 tot 18.00 uur waan jij je daar op Ibiza. Heb je nou net die dag iets anders te doen? Niet getreurd, je kunt later altijd nog een bezoekje brengen aan de vólgende editie van de Ibiza Markt.

Voordat we het vergeten: de markt is helemaal gratis te bezoeken!

Hip and Happy Events
Bron: Hip and Happy Events