Los Enamorados Ibiza

Vol met de meest afgelegen en mooie stranden, baaien en kliffen van het eiland is het noorden van Ibiza de thuisbasis van Los Enamorados (de geliefden in het Spaans). Dit droomproject is opgericht door Pierre Traversier (ex-basketballer) en Rozemarijn de Witte (oprichter van het tijdschrift “Linda”). Zij transformeerden een versleten hostel tot een cool en prachtig hotel. 

Los Enamorados

Het is een idyllische plek om te verblijven; lachen en genieten van Ibiza en de omgeving. Doordat elke kamer in het hotel uitzicht heeft op zee, kun je elke avond genieten van de zonsondergang. Het restaurant is verdeeld in drie zones: bij de bar, een overdekte gedeelte en completely full air onder de sterren. Chef-kok Alberto Pacheco, half Ibicenco, half Peruaan, en één van de besten van het eiland, verzorgt het ontbijt, lunch en diner. Bij Los Enamorados kun je ook nog shoppen in de bijbehorende concept store. 

Het uitzicht vanuit het hotel is adembenemend. De zee is hier helder en daardoor een perfecte plek om te duiken of snorkelen. In de buurt van dit prachtige boutique hotel ligt de kleine romantische haven genaamd Portinatx. 

Info & booking: Los Enamodaros

Lees hier de ervaringen van Mikuta

Los Enamorados Ibiza - Mikuta
Bron: Mikuta.nu
Bron: Mikuta.nu