Playa d'en Bossa

Met een uitgestrekt strand van drie kilometer heeft Playa d’en Bossa echt iets voor iedereen, wat voor soort vakantie je ook wilt. Hieronder staan 3 verschillende hotels beschreven die aan dit heerlijke strand grenzen.

Hotel Torre del Mar

Met enorm veel zwart en wit marmer begroet het Torre del Mar Hotel jou als je binnenkomt. Als je er even helemaal tussenuit wilt, dan zou je deze vredige oase van rust moeten proberen. Eet in het uitstekende buffetrestaurant of probeer de a-la-carte eetgelegenheid, Sa Punta. Overal vind je zonneterrassen en de zee ligt direct naast het hotel. De duplex kamers zijn vooral populair bij de vrouwen, een verwennerij met pantoffels en champagne bij aankomst, het is niet moeilijk om te zien waarom.

Hotel Torre del Mar
Bron: Hoteltorredelmar.com

FERGUS-stijl Bahama’s

Een nieuw jaar in en hiermee komt de nieuwe geüpgraded vier-sterren FERGUS Style Bahama’s, aan het einde van Playa d’en Bossa strand. Lekker bruin worden op het ruime zonneterras en het zwembad, je uitstrekken in een van de ruime kamers of trainen in de fitnessruimte. Dit dorpachtige complex heeft een uitstekend team en is het eerste Ibiza hotel van dit bedrijf dat het merk Style heeft overgenomen. Hier ben je ongelofelijk dicht bij veel beachclubs en restaurants.

Bron: mimosareizen.nl

Santos Ibiza Suites

Als klein en perfect gevormd is wat jij zoekt, zoek dan niet verder dan de Santos Ibiza Suites van de Concept Hotel Group. Deze plek voor volwassenen is een perfect om te rocken en te rollen, met een diep turquoise kleurstelling die doet denken aan de aangrenzende zee. Het is hip en het is er allemaal voor jullie comfort. Denk aan ongelofelijke geluidssystemen in de kamer en cocktailbars tot allerlei soorten entertainment, van coole DJ’s en live muziekoptredens.

Santos Ibiza
Bron: Santosibiza.com