Paradiso Ibiza Art Hotel

De kleur roze: ben jij er ook zo gek op? Dan is dit hét droomhotel voor jou! In het gloednieuwe Paradise Art Hotel is alles roze. Het hotel opende in juni 2018 haar deuren. Het perfecte hotel voor een vriendinnenweekend. Een extra voordeel: het is adults only. 

Paradiso Ibiza Art Hotel

Het hotel ligt vlakbij de prachtige baai van San Antionio, dichtbij de mooiste stranden van het eiland. De luchthaven is ook makkelijk bereikbaar. Overnachten kan er in verschillende (roze) suites voor twee tot vijf vriendinnen. Elke kamer is ontworpen door een van de zestig kunstenaren die hieraan hebben meegewerkt. De kleuren en meubels doen je denken aan de seventies, met retro barkrukken, een roze Smeg-koelkast en mini cocktailbars. 

Paradiso Ibiza Art Hotel
Bron: Paradiso Ibiza Art Hotel

Je hebt zelfs een hotelmedewerker tot je beschikking die ervoor zorgt dat aan al je wensen voldaan wordt, van het boeken van een tafel in het hipste restaurant in de buurt tot kaartjes voor je favoriete club, een auto die bij het hotel past (lees: in pastelkleur) tot het plannen van verjaardagsfeestjes. 

Paradiso Ibiza Art Hotel
Bron: Paradiso Ibiza Art Hotel

Bekijk hier de tarieven of check Paradiso Ibiza voor meer informatie.

Bron: HLN.be