Kumharas Ibiza

Hier moet je zijn voor de beste sunset vibes van het eiland, de baai bij San Antonio. Kumharas is een spirituele kleine hotspot die ongetwijfeld de prijs in de wacht sleept voor de beste bar in de baai van San Antonio.

Kalmerende vibes

Er hangt hier een kalmerende sfeer. Iedereen komt samen om de zon onder te zien gaan, terwijl ze genieten van een sprankelende cocktail.

Kumharas bestaat uit drie verschillende ontmoetingsplekken: een ontspanningsruimte, een lounge en een restaurant, waar een magische mix van wereldse smaken wordt geserveerd. Het menu is gevarieerd en fantasierijk met Aziatische invloeden, ze streven naar een perfect mix van smaken en internationale gerechten met de beste, meeste verse producten van Ibiza.

Dit is een plek om te ontspannen, je zorgen te vergeten en te genieten van het prachtige uitzicht. Mensen komen hier om te kletsen, te drinken, te eten en te genieten van de zonsondergang. 

Evenementen

Kumharas verzorgt allerlei evenementen, van zakelijke diners tot bruiloften. Vanaf 18 april 2019 zijn ze weer welke dag geopend vanaf 10.00u

Kumharas Ibiza
Bron: Ibiza Spotlight