El Ramla Hamra interieur

Het Ibiza-interieur heeft een witte basis en kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Items die je vaak terugziet zijn onder anderen wollen vloerkleden, houten meubels, linnen beddengoed en strandvondsten zoals schelpen, takken en stenen. Rotan is ook erg populair, denk aan lampen, krukjes en manden. Met deze items geef je je slaapkamer de Ibiza-sfeer!

Beddengoed

Met een handgeweven pom pom deken of vintage handira over je bed creëer je een stijlvolle en chique sfeer. Je kunt deze ook gebruiken als sprei over je bank of ter decoratie. Heb je er wel eens aan gedacht om de handira als muurversiering op te hangen?

Kelim Boucherouite Kleed
Bron: El Ramla Hamra

Vintage kleden

Marokkaanse kleden zijn op dit moment helemaal hot en passen perfect in een boho-chic interieur! Bij El Ramla Hamra zijn ze te krijgen in verschillende soorten en maten, allemaal met een eigen karakter. De Beni Ouarain kleed wordt gekenmerkt met een simpel abstract, geometrisch motief en is gemaakt van wol. De Boucherouite kleed heeft vaak verschillende soorten patronen en bevat meer kleuren. 

 

El Ramla Hamra kussens
Fotografie: Paulina Arcklin

Kleurrijke kussens

De rustige basis van de Ibiza-stijl leent zich goed voor een beetje kleur. Een simpele en subtiele manier om kleur toe te voegen, is door kussens met opvallende patronen toe te voegen.