ibiza magazine selfie wedstrijd

Wil jij een 7-daagse reis voor 2 personen naar Ibiza winnen? Doe dan mee met deze selfie wedstrijd! De VVV van Ibiza organiseert namelijk een selfie wedstrijd ter promotie van het bezoeken van Ibiza in het voorseizoen. Iedereen die dit jaar het eiland in het voorseizoen bezoekt kan daarom meedoen aan de selfie wedstrijd.

Je kan meedoen aan de selfie wedstrijd als 18 jaar of ouder en géén inwoner van de Balearen bent. Wat moet je precies doen? Maak een selfie terwijl je op Ibiza bent. Op de foto moet ook een element van het eiland staan, waardoor je kan zien dat de foto op Ibiza is genomen. Je kan nog meedoen aan deze wedstrijd tot en met 31 mei 2016.

Prijs
De winnaar van de selfie wedstrijd wint een 7-daags verblijf in een heerlijk hotel op Ibiza voor twee personen, inclusief ontbijt. Ook de vlucht zit hierbij inbegrepen, vanaf het voor de winnaar dichtstbijzijnde vliegveld waarvandaan naar Ibiza gevlogen kan worden. Tevens heeft de winnaar 7 dagen lang een huurauto tot zijn of haar beschikking om het eiland lekker te gaan verkennen.

Bekijk de spelregels en uitgebreide informatie van de wedstrijd op de website van Ibiza Travel, de officiële toeristen site van Ibiza.

FOTO: Ibiza Travel