Ibiza-villa Rotterdam

Emigreren? Waarom! Als je in deze villa woont waan je jezelf in het buitenland. Oké, het zonnetje moet je er misschien vaak bij denken. Maar wie heeft de zon nodig als je een infinity pool, dakterras met jacuzzi, een buitenbar en elektrische gordijnen hebt?

Bron: Funda.nl

De woning staat omschreven als een ‘imposante ibiza style villa’. Vanbinnen is de riante villa superdeluxe ingericht. Zo bevat het huis een grote woonkamer en -keuken met wijnkoelkast, drie slaapkamers (waarvan 1 master-bedroom) met inloopkasten en eigen design-badkamers. Ook is er een grote kantoorruimte, waar eventueel nog een vierde slaapkamer van gemaakt kan worden.

Cuanto cuesta (om het buitenland sfeertje vast te houden)? We schrijven het even uit, want van al die nullen gaan we tollen: twee miljoen en honderdduizend euro! Een fors bedrag, maar het ontbreekt de woning dan ook aan helemaal niets. Beschouw je jezelf als een luxe poes en heb je genoeg te besteden? Dan is deze woning gegarandeerd iets voor jou! Neem een kijkje op Funda.

Bron: Indebuurt.nl